FAQs

Veelgestelde Vragen

Bestelling

Welke maat heb ik nodig voor een pasgeboren baby?

Een pasgeboren baby past bijna altijd in de maat 50/56. Mocht het een grote baby zijn of vind je het leuk als de baby het wat langer aan kan, dan kun je kiezen voor maat 62/68.

Hoe kan ik mijn bestelling laten inpakken?

MamaNijn zorgt ervoor dat je bestelling altijd verpakt wordt als een mooi cadeau. Mocht je een persoonlijke boodschap willen meegeven, dan kun je dit aangeven in het veld ‘opmerkingen’ tijdens het bestelproces.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt alleen betalen via iDEAL. Mocht dit echt niet mogelijk zijn, dan kun je altijd een e-mail sturen met het verzoek tot vooruitbetaling. Het product zal dan na ontvangst van de betaling gemaakt en verzonden worden. Je moet dan ook rekening houden met een langere levertijd.

Verzending

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor bestellingen tot €30,- bedragen €3,95. Boven dit bedrag wordt je bestelling gratis verzonden.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Alle producten worden indien voor 18.00 ‘s middags besteld de volgende dag verzonden. In een uitzonderlijk geval kan het voorkomen dat het pakketje een dag later op de post gaat. Mocht dit het geval zijn, dan word je hierover altijd per email geïnformeerd.

Een enkele keer komt het voor dat PostNL er langer over doet je bestelling te bezorgen. Helaas hebben wij geen invloed op het bezorgproces van PostNL.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, wat nu?

Indien je bestelling door ons is verzonden, ontvang je een bericht van verzending in je mailbox.
Heb je dit bericht ontvangen, maar laat je bestelling op zich wachten? Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik een product retour sturen?

Alle producten van MamaNijn zijn speciaal op bestelling en gepersonaliseerd voor jou gemaakt. Het is dan ook niet mogelijk een product te ruilen. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je ons natuurlijk altijd mailen of bellen. Wellicht is er alsnog een manier om samen tot een oplossing te komen.

Wasvoorschriften

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je MamaNijn kledingstuk is het belangrijk om de volgende wasvoorschriften te volgen.

Wassen

Binnenstebuiten wassen op maximaal 40 graden. Het kledingstuk mag gewoon in de wasmachine.

Drogen

Niet in de droogtrommel.

Strijken

Binnenstebuiten strijken of op de laagste stand met een theedoek over de afbeelding.

Heb je nog andere vragen?

Neem dan contact met ons op.